Lievitä stressiä oman äänen avulla -verkkokurssi

Sinulle, joka haluat oppia hoitamaan omaa kehoasi ja lievittämään stressiä oman äänesi avulla.

Verkkokurssi on käytössäsi 6kk.

Osasto:

Kuvaus

Lievitä stressiä oman äänen avulla -verkkokurssi

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat lievittää stressiä oman äänesi avulla. Opit tekniikoita, joiden avulla tulet tietoiseksi itsestäsi ja opit rauhoittumaan ja pysymään tasapainossa. Saat keskittymiskykyä ja keinoja huolehtia hyvinvoinnistasi arjessa.

“Kurssin osiot ovat helposti ymmärrettävissä ja niissä on leikkimieltä. Ne eivät ole pitkiä ja saa omassa tahdissa harjoitella. Oma ääni on lahja ja jokaisella omanlaisensa ja sillä on hauska leikitellä ja samalla saa huumoria ja iloa elämään kannattaa kokeilla!”

“Omaan ääneen ja äänihoitoon tutustuminen on muuttanut elämääni valtavasti. Se on auttanut minua toteuttamaan unelmiani tavalla jota en olisi osannut kuvitella. Olin aiemmin tutustunut muun muassa erilaisiin energiatekniikoihin, ja oma ääni onkin yllättäen ollut vahvin työkalu itsen ja muiden hoitamiseen, ja melkeinpä minkä tahansa asian käsittelyyn.”

Ihmiset ovat käyttäneet omaa ääntään lievittämään kipua ja rauhoittamaan tuutulaululla lapset uneen. Pitkään on ennustettu, että äänestä tulee tärkeä osa lääketiedettä. Eikä se ole edes kaukaa haettu. Esimerkiksi lääketiede käyttää nykyään hyväkseen ultraääntä.

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, kun haluat

 • hoitaa itseäsi oman äänen avulla
 • rentoutua ja rauhoittua
 • poistaa tukoksia (esim. tunnelukkoja) sekä elämän tuomia traumoja
 • löytää itsetuntemusta
 • oppia lievittämään stressin oireita
 • nukkua paremmin
 • oppia käyttämään ääntä kivunlievityksessä
 • saada vinkkejä tinnituksen helpottamiseen ja hoitamiseen
 • saada rennompi hengitys
 • parantaa puhe- ja lauluääntä

Kun käytät omaa ääntäsi aktiivisesti, huomaat nopeasti positiivisia vaikutuksia arjessasi. Ääni työkaluna kulkee aina mukanasi ja voit ottaa sen käyttöön juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten.

“Äänen teho on vaikuttanut minuun hyvin voimakkaasti mutta kuitenkin hellästi. Ääniharjoituksista on ollut paljon iloa ja hyötyä niin arkisella tasolla kuin sairauksien hoidossakin. Olen huomannut kuinka äänivärähtelyt ovat vaikuttaneet hoitavasti mm. selän jännityksiin ja kurkkukipuun. Ihan jokapäiväisessä toiminnassa olen huomannut ääneni syventyneen ja puheentuottamisen helpottuneen. Merjan kurssin ansiosta olen löytänyt myös uutta iloa laulujen laulamiseen, kun äänen käyttö on helpottunut. Ennen kaikkea ääniharjoitukset ovat hauskoja, tämän parempaa rentoutusta ei mikään jooga ole minulle aiemmin tarjonnut!”

Ääni värähtelee. Itse asiassa kaikki värähtelee eikä ihminen ole tässä tapauksessa poikkeus. Kun ihminen voi hyvin, hän on kuin hyvin soittava orkesteri. Silloin kaikki elimet, luut ja energiakeho värähtelee omalla värähtelytaajuudellaan ja on täydellisessä harmoniassa ja tasapainossa. Onneksi epätasapainotilat on mahdollista tasapainottaa omalla äänellä ja virittää keho uudelleen tasapainotilaan.

Käyttämällä omaa ääntäsi, autat hengitystä automaattisesti tasaantumaan ja syventymään. Siitä seuraa, että kehosi puolustusjärjestelmä vahvistuu, kivun tunne vähenee, stressi lieventyy ja alat nukkumaan paremmin. Eikä sinun tarvitse olla ammattilaulaja voidaksesi hyödyntää omaa ääntäsi kehon hyvinvoinnissa.

“Kurssin jälkivaikutukset ovat olleet voimakkaat. Äänen tekniikat ovat selkeästi juuri sitä mitä olen etsinyt jo vuosia, tämä viimeisin auttoi saamaan esiin todella syviä muistoja joihin olen päässyt käsiksi tähän mennessä vain ajatuksen tasolla. Viime viikkoina nämä lapsuuden lukitut olot ovat todella tulleet myös tunnetasolle ja kokemus on puhdistava.”

Hei, olen Merja Valve, joogaava-musiikinmaisteri.

Autan kaltaisiasi upeita ihmisiä käyttämään omaa ääntään niin arjessa, työssä kuin harrastuksissa.

Olen valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi. Yliherkkä kuulo (hyperacusis) sekä haastava elämäntilanne joudutti matkaani hyvinvoinnin pariin.

Matkani varrella opiskelin erilaisia hyvinvoinnin menetelmiä ja koulutuksia. Matkani vaikeuksista voittoon on ollut henkilökohtainen prosessi, jonka läpikäyminen auttaa jakamaan voimaantumista ja hyvinvointia muille.

Hoitavilla äänillä on ollut huikea vaikutus omaan hyvinvointiini. Konkreettisin asia oli tinnituksen häviäminen.

Olen 10 vuoden aikana auttanut jo yli 1000 asiakasta käyttämään omaa ääntään kehon hyvinvoinnissa. Halusin tehdä tämän verkkokurssin Sinulle, jotta voit oppia hoitamaan ja ylläpitämään oman kehosi hyvinvointia, oman kodin rauhassa ja omaan tahtiin edeten.

Lievitä stressiä oman äänen avulla -verkkokurssi

 • koostuu 6 eri osiosta. Joka viikko saat yhden osion.
 • materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukautta ostopäivästä alkaen
 • on itseopiskeltava eli voit sovittaa harjoitteet juuri omaan aikatauluusi sopivaksi
 • antaa sinulle helppoja mutta tehokkaita harjoitteita, joita voit tehdä välittömästi
 • sisältää sekä tekstiä että harjoituksia, jotka on videomuodossa – pääset siis näkemään konkreettisesti, miten harjoitteet tehdään.
 • pääset mukaan Facebook- ryhmään, missä on livelähetyksiä ja videoita aiheesta.

Haluan mukaan verkkokurssille!

Hinta sis. alv 24%. 

Saat myös:

 • Sisäänpääsyn Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä valmentajalta kurssin sisältöön liittyviä kysymyksiä
 • videoita myös Facebook- ryhmässä
 • Äänimeditaation
 • Videotallenteen äänenkäytöstä
 • Ääniharjoituksen kristallikulhon kera
 • Äänirinki äänitteen
 • Monochordin soittoa, jonka avulla voit harjoitella itsenäisesti

“Se on hyvin rentouttavaa, voimaannuttavaa ja tunteita ja aisteja laajentavaa. Harjoitusten jälkeen koen olevani taas itseni keskellä, tietoisena omasta kehostani, omassa voimassani.”

“Minun kilpirauhasvaivat hellittää, kun laulan vokaaleja ja kurkkulaulantaa. Omassa äänessä on parantava voima.”

“Merjan teettämät harjoitukset vapauttavat kehoa ja mieltä. Harjoitukset on auttanut minua myös musiikin ja esiintymisjännityksen suhteen. Olen oppinut heittäytymään ääneen ja liikkeeseen, sekä tätä kautta kyseenalaistamaan syvään juurtuneita kuvitelmia siitä, millaisia oikeat äänet ovat. Kiitos!”

Näitä harjoituksia tehdessä sinun ei tarvitse suorittaa mitään vaan antautua ja alkaa löytää rentoa ja hiljaista ääntä.

Tämä vaikuttaa myös puhe- ja lauluääneesi, mutta se tuo myös sinut hiljaiseen ja rauhalliseen tilaan, mistä voit ammentaa voimavaroja arkeesi.

“Mä tein eilen melkein jo kokonaisen moduulin kurssilla! Se oli tosi hauskaa! Tyhmä, kun epäilin! Tuli yhtä kiva olo kuin silloin, kun meditoin ja tein rentoutusharjoituksia kerran pari viikkoon. Ne kyllä auttaa. Muuten palaan takaisin taas höyryhousuksi. Eilen olin ihanan zen koko illan. Siistiä!”

Haluan mukaan verkkokurssille!

Hinta sis. alv 24 %. Voit maksaa luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Usein kysyttyä:

 1. Täytyykö minulla olla facebook tili hyötyäkseni kurssista?

Vastaus: Ei tarvitse. Kaikki tarvittava materiaali on verkkoalustalla.

2. Voinko saada yksilövalmennusta/hoitoja skypen välityksellä?

Vastaus: Kyllä voit! Maksa verkkokaupassa ja sovitaan aika. Klikkaa tästä päästäksesi verkkokauppaan.

Haluatko vielä kysyä jotain?

Vastaan mielelläni kysymyksiisi kurssia koskien. Tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta merja@valvewellness.fi

Vähemmän on enemmän.” -Merja Valve