Helpota synnystystä ja vauva-arkea oman äänen avulla -verkkokurssi

Sinulle, joka haluat helpottaa synnytystä ja vauva-arkea oman äänen avulla.

Verkkokurssi on käytössäsi 6kk.

 

Osasto:

Kuvaus

Helpota synnytystä ja vauva-arkea oman äänen avulla -verkkokurssi

Sinulle, joka haluat oppia käyttämään omaa ääntäsi helpottamaan synnytystä!

Koska oman äänen käyttäminen vapauttaa endorfiineja ja oksitosiinia, niin sinun on hyvä osata käyttää tätä luonnollista menetelmää synnytyksessä. Voit myös hoitaa syntynyttä vauvaasi omalla äänelläsi. Ja parasta siinä on se, että vauva, joka on kuullut jo raskaudenaikana sinun tuottamiasi ääniä, hän kokee ne turvalliseksi myös syntymän jälkeen ja sinulla on näin helppo työkalu vauvan rauhoittamiseen. Kuuloaisti nimittäin kehittyy sikiölle jo ensimmäisen 18 viikon aikana.

Käyttämällä omaa ääntäsi, autat hengitystä automaattisesti tasaantumaan ja syventymään. Siitä seuraa, että kehosi puolustusjärjestelmä vahvistuu, kivun tunne vähenee, stressi lieventyy ja nukut paremmin. Oman äänen käyttäminen auttaa rentoutumaan raskauden aikana ja synnytyksessä helpottaen synnytyskipuja.

Eikä sinun tarvitse osata laulaa voidaksesi hyödyntää omaa ääntäsi kehon hyvinvoinnissa.

Katso vaikka tämä video, missä isä rauhoittaa vauvan laulamalla om.

Synnytystranssi

Neljättä lasta synnyttäessäni hymisin alkusupistuksissa ja käytin kovempaa ääntä niissä oikeissa supistuksissa ja ne väliajat lepäsin niin että en edes tajunnut, että pitäisi lähteä sairaalaan jo. Äänenkäyttö rentoutti ja sai niin syvälle synnytystranssiin.

”Käyttäessäsi omaa ääntäsi leukanivelet rentoutuvat. Leukanivelillä on yhteys lantioon ja näin avautuminen on helpompaa.”

Hei, olen Merja Valve, joogaava-musiikinmaisteri.

Hei, olen Merja Valve, joogaava-musiikinmaisteri. Autan kaltaisiasi upeita ihmisiä käyttämään omaa ääntään apuna rentoutumisessa ja synnytyksessä.

Olen valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi. Siksi minua kiinnosti suunnattomasti ottaa oma ääni synnytysteni tueksi.

Minulla on neljä lasta, joista yksi tuli maailmaan sektiolla ja loput kolme olen synnyttänyt ainoastaan oma ääneni kipulääkkeenä.

Olen todennut oman kokemukseni kautta, miten paljon ääni voi auttaa raskaanaolevia ja synnyttäviä äitejä.

Olen 10 vuoden aikana auttanut jo yli 1000 asiakasta käyttämään omaa ääntään kehon hyvinvoinnissa. Halusin tehdä tämän verkkokurssin Sinulle, jotta voit oppia hoitamaan ja ylläpitämään oman kehosi hyvinvointia, oman kodin rauhassa ja omaan tahtiin edeten. Tämä verkkokurssi on sama kuin ”Lievitä stressiä äänen avulla”, sillä nämä ääniharjoitukset ovat loistavia myös raskaana oleville ja synnyttäville äideille. Siellä puhutaan myös kivunhallinnasta synnytyksessä.

Musiikki vaikuttaa meihin aina monella eri tasolla

 • fysiologisesti
 • emotionaalisesti
 • mentaalisesti
 • terapeuttisesti
 • henkisesti.

Voit kuunnella musiikkia ja kokea sen vaikutukset, mutta omaa ääntä käyttäessäsi tulet aktiiviseksi itse. Se tuo mukanaan keskittyneisyyttä ja rauhaa.

 

“Äänen teho on vaikuttanut minuun hyvin voimakkaasti mutta kuitenkin hellästi. Ääniharjoituksista on ollut paljon iloa ja hyötyä niin arkisella tasolla kuin sairauksien hoidossakin. Olen huomannut kuinka äänivärähtelyt ovat vaikuttaneet hoitavasti mm. selän jännityksiin ja kurkkukipuun. Ihan jokapäiväisessä toiminnassa olen huomannut ääneni syventyneen ja puheentuottamisen helpottuneen. Merjan kurssin ansiosta olen löytänyt myös uutta iloa laulujen laulamiseen, kun äänen käyttö on helpottunut. Ennen kaikkea ääniharjoitukset ovat hauskoja, tämän parempaa rentoutusta ei mikään jooga ole minulle aiemmin tarjonnut!”

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, kun haluat

 • hoitaa itseäsi oman äänen avulla
 • rentoutua ja rauhoittua
 • helpottaa pelkoa
 • löytää itsetuntemusta
 • oppia lievittämään stressin oireita
 • nukkua paremmin
 • oppia käyttämään ääntä kivunlievityksessä

Kun käytät omaa ääntäsi aktiivisesti, huomaat nopeasti positiivisia vaikutuksia arjessasi. Ääni työkaluna kulkee aina mukanasi ja voit ottaa sen käyttöön juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten.

Kun opit käyttämään ääntäsi, sinun on helpompi saada yhteys myös vauvaasi ja tulet todennäköisesti käyttämään omaa ääntäsi myös synnytyksen jälkeen.

Nyt on sinun vuorosi. Enkä malta odottaa, millaisia tuloksia sinä saat aikaan

Lievitä stressiä oman äänen avulla -verkkokurssi odottajille

 • koostuu 6 eri osiosta. Saat joka viikko yhden osion.
 • materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukautta ostopäivästä alkaen
 • on itseopiskeltava, eli voit sovittaa harjoitteet juuri omaan aikatauluusi sopivaksi
 • antaa sinulle helppoja mutta tehokkaita harjoitteita, joita voit tehdä välittömästi
 • sisältää sekä tekstiä että harjoituksia, jotka on videomuodossa – pääset siis näkemään konkreettisesti, miten harjoitteet tehdään.

Haluan mukaan verkkokurssille!

Hinta sis. alv 24%. Voit maksaa luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Saat lisäksi:

 • Sisäänpääsyn Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä valmentajalta kurssin sisältöön liittyviä kysymyksiä
 • Äänimeditaation
 • Videotallenteen äänenkäytöstä
 • Ääniharjoituksen kristallikulhon kera
 • Äänirinki äänitteen
 • Monochordin soittoa, jonka avulla voit harjoitella itsenäisesti

”Se on hyvin rentouttavaa, voimaannuttavaa ja tunteita ja aisteja laajentavaa. Harjoitusten jälkeen koen olevani taas itseni keskellä, tietoisena omasta kehostani, omassa voimassani.”

”Merjan teettämät harjoitukset vapauttavat kehoa ja mieltä. Olen oppinut heittäytymään ääneen ja liikkeeseen, sekä tätä kautta kyseenalaistamaan syvään juurtuneita kuvitelmia siitä, millaisia oikeat äänet ovat. Kiitos!”

Näitä harjoituksia tehdessä sinun ei tarvitse suorittaa mitään vaan antautua ja alkaa löytää rentoa ja hiljaista ääntä.

Tämä vaikuttaa myös puhe- ja lauluääneesi, mutta se tuo myös sinut hiljaiseen ja rauhalliseen tilaan, mistä voit ammentaa voimavaroja arkeesi.

Vauva kuulee kohtuun äitinsä äänen ja tunnistaa sen syntymän jälkeen. Ranskalainen korva-ja kurkkulääkäri Dr. Alfred Tomatis totesi, että äidin ääni ravitsee lasta kohdussa. Äidin äänen kuuleminen kohtuun auttaa myös syntymän jälkeen kommunikaatiossa ja uusien asioiden oppimisessa. 

Haluan mukaan verkkokurssille!

Hinta sis. alv 24 %. 

Haluatko vielä kysyä jotain?

Vastaan mielelläni kysymyksiisi kurssia koskien. Tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta merja@valvewellness.fi

Vähemmän on enemmän.” -Merja Valve