Toimitusehdot

Verkkokauppa

Valve Wellness verkkokurssit sekä verkkokauppa ovat yrityksen ValveWellness (2543254-7) hallussa. Verkkokursseilla myydään digitaalisia tuotteita ja verkkokaupassa hoitavia soittimia sekä kursseja. Digitaaliset tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan sähköpostiin ja ne ovat saatavissa kirjauduttaessa sisään alustalle. Kaupasta ostettujen tuotteitten toimitusaika on maksimissaan kaksi viikkoa. Tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Maksunvälitys

Maksunvälityksen hoitaa turvallisesti Checkout, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.